Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Trevlig sommar önskar Vi Konsumenter!

torsdag 20 juni 2024

Så här i sommartid tycker de flesta att det är dags för lite lugn och ro. För vår ordförande Gunnela Ståhle hägrade först Almedalen och ett seminarium om Svenska mervärden för stärkt konkurrenskraft – djurskydd, biologisk mångfald, antibiotika och livsmedelssäkerhet. Häri ingår i högsta grad den hotade betesrätten för mjölkkor. Aldrig tidigare har denna fråga debatterats så flitigt på så många ställen som i år; i Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, Göteborgs-Posten, ATL Lantbrukets Affärstidning, Bohusläningen, Expressen samt i SVT Aktuellt – en härlig framgång i ett viktigt ämne.

Vi rapporterar från seminariet inom kort.

Vi Konsumenter vill ockaå passa på att önska våra medlemmar och alla andra gynnare en alldeles förträfflig sommar!