Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Glad påsk önskar Vi Konsumenter!

fredag 8 april 2022

Vi hoppas att ni alla får en härlig påskhelg med alla trevligheter som hör till! I veckan direkt efter påsk – onsdag 20 april – vankas seminarium och årsmöte som avslutas med Christinas makalösa husmanstapas med vin och alkoholfria alternativ.

Kl. 17.00 inleds seminariet med Charlotta Szczepanowski, chef för Hållbarhet & Kvalitet på COOP, som talar över ämnet ”Hur bidrar COOP till hållbara matval?” och kl. 18.00 börjar årsmötet.  Efter detta bjuder vi som sagt på läckerheter du inte får missa…

Anmäl deltagande till gunnela.stahle@gunnela.nu eftersom vi med tanke på mat och dryck behöver veta hur många vi blir. Den som vill kan få handlingarna skickade, meddela Gunnela på samma e-postadress.