Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Mat som gör gott – Sveriges Konsumenters väg till hållbara livsmedel

onsdag 19 maj 2021

Tillsammans med sina medlemsorganisationer, varav Vi Konsumenter är en, har Sveriges Konsumenter tagit fram 44 lösningar för framtidens livsmedel. Livsmedelsfrågorna berörs brett: från miljömässigt hållbar produktion, folkbildning och förbättrad folkhälsa, till djurskydd och offentlig upphandling. 

I Sveriges Konsumenters ståndpunkt ”Mat som gör gott – våra lösningar för hållbara livsmedel” kan du läsa om hur alla konsumenter ska få tillgång till bra mat – mat som är säker, prisvärd, ärlig och hållbart producerad.

Läs Mat som gör gott – våra lösningar för hållbara livsmedel här!

 

 

Fler Nyheter

onsdag 16 november 2022
Nyhetsbrev november 2022
torsdag 10 november 2022
Vilken hälsosam och rolig kväll!
onsdag 31 augusti 2022
Nyhetsbrev augusti 2022