Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

VK deltog i konferens om djurskyddsmedveten konsumtion

måndag 3 maj 2021

Djurskyddet Sverige arrangerade nyligen en konferens som hade temat djurskyddsmedveten konsumtion. Förutom Vi Konsumenters Gunnela Ståhle deltog Frida Lundmark Hedman, Adjunkt i djurskydd på inst. för husdjurens miljö och hälsa vid SLU, Karin M Ekström, Högskolan i Borås och Filip Ekander, Svensk Dagligvaruhandel. Moderator var Åsa Hagelstedt, generalsekreterare Djurskyddet Sverige.

Missade du konferensen? Du kan se den här.

I samband med konferensen skedde lanseringen av konsumentguiden Handla Djurschysst, som sammanställts av Djurskyddet Sverige. Intresset för att konsumera hållbart och djurvänligt har kanske aldrig varit större, samtidigt är det svårt för en vanlig konsument att på ett enkelt sätt göra djurskyddsmedvetna val. Handla Djurschysst vänder sig till alla som vill göra djurskyddsmedvetna val vid köp av livsmedel.

Läs Handla Djurschysst här!

 

 

 

 

 

 

 

Fler Nyheter

onsdag 16 november 2022
Nyhetsbrev november 2022
torsdag 10 november 2022
Vilken hälsosam och rolig kväll!
onsdag 31 augusti 2022
Nyhetsbrev augusti 2022