Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

”Nu har Sverige chansen att ta ansvar för hela sin klimatpåverkan”

torsdag 15 april 2021

Det är dags att Sverige på allvar tar tag i frågan om hur konsumtionsbaserade utsläpp ska kunna minskas. Det skriver representanter för 13 tongivande organisationer från olika delar av civilsamhället, varav Vi Konsumenters Gunnela Ståhle är en.

Jan Bertoft, Sveriges Konsumenter, Karin Lexén, Naturskyddsföreningen, Peter Westman, Världsnaturfonden WWF, Jonas Bane, Klimatriksdagen, Gunnela Ståhle, Vi konsumenter, Alexandra Davidsson, Föreningen Medveten Konsumtion, Leo Rudberg, Fältbiologerna, Johan Pettersson, Oxfam, Robin Holmberg, PUSH Sverige, Frida Berry Eklund, Våra barns klimat, Mikael Sundström, Jordens vänner, Tove Ahlström, Global Utmaning, och Linda Palmetzhofer, Handelsanställdas förbund.

Läs artikeln här

Fler Debattartiklar Nyheter

torsdag 22 april 2021
Nyhetsbrev april 2021
fredag 9 april 2021
Välkommen till vårt årsmöte!