Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

VK:s hållbarhetskock 2020: Anders Johnsson

tisdag 24 november 2020

Vi Konsumenter har utsett Årets hållbarhetskock:
Anders Johnsson, Slyteviken Kreativ Catering & Matstudio.
Det meddelades i samband med det lyckade webbinariet med tema växtbaserad mat, som arrangerades tillsammans med Världsnaturfonden WWF och Konsumentföreningen Stockholm. Diplomet kommer att utdelas vid ett senare tillfälle.

Motiveringen lyder: 
Med stor respekt för våra fina svenska råvaror har Anders Johnsson fokus på kreativitet och överraskningar. Han skapar enkla och ärliga måltider som har natur, lokal samverkan och årstider i centrum. Hans specialitet är smaker och han lagar kompletta, moderna och hållbara måltider på hög nivå. 

Vi gratulerar en fantastisk kock!

Fler Nyheter

onsdag 16 november 2022
Nyhetsbrev november 2022
torsdag 10 november 2022
Vilken hälsosam och rolig kväll!
onsdag 31 augusti 2022
Nyhetsbrev augusti 2022