Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

VK:s hållbarhetskock 2020: Anders Johnsson

tisdag 24 november 2020

Vi Konsumenter har utsett Årets hållbarhetskock:
Anders Johnsson, Slyteviken Kreativ Catering & Matstudio.
Det meddelades i samband med det lyckade webbinariet med tema växtbaserad mat, som arrangerades tillsammans med Världsnaturfonden WWF och Konsumentföreningen Stockholm. Diplomet kommer att utdelas vid ett senare tillfälle.

Motiveringen lyder: 
Med stor respekt för våra fina svenska råvaror har Anders Johnsson fokus på kreativitet och överraskningar. Han skapar enkla och ärliga måltider som har natur, lokal samverkan och årstider i centrum. Hans specialitet är smaker och han lagar kompletta, moderna och hållbara måltider på hög nivå. 

Vi gratulerar en fantastisk kock!