Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Årets hållbarhetskock

tisdag 17 december 2019

I samband med Vi Konsumenters samtal om växtbaserad mat den 19 november på Kungliga Skogs – och Lantbrukskademien presenterades årets hållbarhetskock Ulrika Brydling. Tyvärr kunde inte Ulrika närvara vid utdelningen, men kommer få diplomet senare. Motiveringen lyder: ”Ulrika Brydling tilldelas priset som årets hållbarhetskock för tjugo år av arbete med hållbar gastronomi. Hon brinner för ekologisk, närproducerad mat och stödjer det småskaliga lantbruket. Hon fyller en viktig funktion i att stimulera nästa generations kockar och bagare”.

Fler Nyheter

onsdag 31 augusti 2022
Nyhetsbrev augusti 2022
fredag 26 augusti 2022
Nu kavlar vi upp ärmarna igen!