Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Vi närmar oss år 2019

söndag 23 december 2018

Snart är det nyårsafton. Vi Konsumenter ser tillbaka på ett som tidigare händelserikt år 2018. Vid årsmötet i april föreläste frilansjournalisten Jenny Jewert om boken: Varning för mat. Jenny har uppmärksammats av tidningen Land Lantbruk, som en av de viktigaste personerna under lantbruksåret. Vi fick vi två nya mycket kompetenta styrelseledamöter Mariell Juhlin och Sören Persson , som i högsta grad har bidragit till vårt spännande seminarium i november kring digitalisering och e-handel med mat. Vårt seminarium i Almedalen kring livsmedelsstrategin var knökfullt då bl a generaldirektörer och ordförande för LRF utfrågades. Ordförande Gunnela fick tillbringa tiden på akuten efter en vurpa. Nu ser vi alla fram emot nästa år. Vi Konsumenter kommer nog att vara i Almedalen även nästa år. Det är svårt att låta bli, men då sannolikt med ett annat tema än livsmedelsstrategin. Fram tills dess önskar styrelsen alla konsumenter en riktigt God Jul och Gott Nytt År och en sak – Glöm inte att rösta i EU-valet 26 maj 2019!
Gunnela
Christina
Mariell
Sören