Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Vi Konsumenters styrelse önskar en God Jul och Gott Nytt År

lördag 23 december 2017

Styrelsen kan se bakåt på ett väldigt aktivt och spännande  2017. Om detta kommer vi berätta om i vårt nyhetsbrev i januari. Vi har beslutat att informera våra medlemmar mer kontinuerligt under nästa år och skicka ut nyhetsbrev, när saker händer direkt till medlemmarna. Vi gör mycket och vill att ni ska veta att vi känner ert stöd. Mycket i december har förstås handlat om kött och grisar. Läs gärna ordförande Gunnelas blogg www.gunnela.nu. Njut nu av god mat och framför allt, som Magdalena Ribbing brukade säga, samvaron!

Fler Nyheter

onsdag 16 november 2022
Nyhetsbrev november 2022
torsdag 10 november 2022
Vilken hälsosam och rolig kväll!
onsdag 31 augusti 2022
Nyhetsbrev augusti 2022