Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Energisk planering inför hösten

söndag 14 augusti 2016

I veckan var det dags för Vi Konsumenters styrelse att träffas för att planera. Vi – Gunnela, Christina, Kerstin, Daniel, Linda och Inger – samlades på det sommarfagra Cirkusberget, Gunnelas sommarviste, och hade härliga, engagerade diskussioner inför höstens aktiviteter.

Vi planerar bland annat ett seminarium i oktober om märkning av livsmedel samt ett arbete i samarbete med PRO för att motverka oseriös telefonförsäljning riktat mot äldre. Vi har därtill numera insyn i Energimarknadsrådet och kommer att rapportera framöver vad som är på gång i den sektorn.

Nu är vi igång igen – härliga höst!

Fler Nyheter Okategoriserade

lördag 10 oktober 2020
WWF lanserar Vegoguiden
fredag 25 september 2020
Nyhetsbrev september 2020
torsdag 27 augusti 2020
Nyhetsbrev augusti 2020