Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Viktigt seminarium i Almedalen 5 juli

lördag 4 juni 2016

Almedalen – nu är det dags igen!
Den 5 juli ordnar Vi Konsumenter ett seminarium kring den svenska livsmedelsstrategin. Seminariet ordnas i samarbete med Sveriges Konsumenter, Naturskyddsföreningen, Världsnaturfonden WWF, World Animal Protection och Djurskyddet Sverige. Syftet är att kommentera regeringens förslag till svensk livsmedelsstrategi, som presenteras snart.

Samarbetsorganisationerna har presenterat en vision och handlingsplan för lantsbygdsministern Sven-Erik Bucht och riktat ett brev till såväl Bucht som miljö- och konsumentministrarna (se tidigare nyheter på hemsidan).
Det handlar om att bedriva jordbruk och livsmedelsproduktion med hänsyn till vad planeten, ekosystemen, konsumenterna och djuren kräver. Ni som kommer till Almedalen, boka in tisdagen den 5 juli kl 15.00-17.00 på Högskolan E35. Vi ses!