Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Motioner till årsmötet den 21 april

fredag 20 februari 2015

Välkomna med motioner till Vi konsumenters årsmöte. Sista dag för inlämnande är 24 mars. Vi vill också påminna om årsmötet som äger rum den 21 april på Kungliga Skogs – och Lantbruksakademin, Drottninggatan 95 B, Stockholm med start kl 17.00. Årsmötet inleds med ett spännande anförande av Anna Richert, Världsnaturfonden, WWF under rubriken: Hållbar mat för alla. Årsmötesförhandlingarna börjar kl 18.00. Efter årsmötet bjuder vi på läckerheter från VK:s hållbarhetskock Johan Gottberg.  Handlingarna till årsmötet kommer att läggas på hemsidan två veckor innan årsmötet, men kommer också finnas på själva mötet. Välkomna!

Fler Nyheter

fredag 30 oktober 2020
Nyhetsbrev oktober 2020
lördag 10 oktober 2020
WWF lanserar Vegoguiden