Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

EU-valet och din vardag Seminarium 7april

söndag 9 mars 2014

Varmt välkommen till utfrågning om konsumentfrågorna i EU-valet.

EU-valet och din vardag. 

Så vill parlamentarikerna företräda Sveriges nio miljoner konsumenter.

Seminariet äger rum den 7 april klockan 14.30-16.00 (kaffe från 14.00) på Europahuset, Regeringsgatan 65 i Stockholm.

Vi har bjudit in en toppkandidat från alla de svenska partier som idag sitter i Europaparlamentet och vi räknar med att namnen snart är klara. Under utfrågningen/debatten tar vi upp ett antal centrala och EU-relevanta konsumentfrågor. Varje kandidat kommer också att under två minuter få tala sig varm för sin egen hjärtefråga.

Vår förhoppning är att hålla fram konsumentfrågorna som konkreta exempel på vad EU-valet handlar om och vad EU egentligen gör som berör oss i vår vardag. Vi hoppas att seminariet ska ge oss konsumenter besked i viktiga frågor och göra att vi förstår skillnaderna mellan de olika partierna. Vi bjuder in allmänhet, experter, media m fl.
Sveriges Konsumenter