Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Vi Konsumenter till Jordbruksverkets konsumentråd

måndag 11 mars 2013

Föreningen Vi Konsumenter har blivit invald att delta i Jordbruksverkets samrådsorgan för konsumentfrågor. Jordbruksverket ska inte bara verka för att stärka svenskt jordbruks konkurrenskraft utan också medverka till konsumentnytta. Frågor som behandlas i rådet kan röra hållbarhetsfrågor, mat och miljö, klimatfrågor, köttkonsumtionen och landsbygdsutveckling. Alla dessa frågor har bäring på Vi Konsumenters prioriterade frågor och det ska bli intressant att få delta i diskussionen. I rådet finns också Sveriges Konsumenter, Konsumentföreningen Stockholm, Medveten konsumtion, Naturskyddsföreningen, Miljöstyrningsrådet, Svenska kyrkan och SIOS.

Fler Nyheter

onsdag 16 november 2022
Nyhetsbrev november 2022
torsdag 10 november 2022
Vilken hälsosam och rolig kväll!
onsdag 31 augusti 2022
Nyhetsbrev augusti 2022