Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Svensk djurproduktion – vår ordförande i TV-intervju

tisdag 24 februari 2015

Vår energiska ordförande Gunnela Ståhle medverkade den 24 feb i Gomorron Sverige tillsammans med Mats Sjöquist, föreståndare Nationellt Centrum för djurvälfärd. Svensk djurproduktion är i kris och det gäller för oss svenska konsumenter att värna vår djurhållning.

I Danmark avlar man på så stora kullar att suggan inte kan ge di till alla. De minsta, svagaste spädgrisarna slås helt sonika ihjäl. Sjukt och cyniskt – hjälp svenska grisbönder i stället genom att välja svenskt kött!

Se inslaget här!

 

Fler Nyheter

fredag 17 april 2020
Digitalt årsmöte 21 april
söndag 26 januari 2020
Nytt år
tisdag 17 december 2019
Årets hållbarhetskock