Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Vi Konsumenter till Jordbruksverkets konsumentråd

måndag 11 mars 2013

Föreningen Vi Konsumenter har blivit invald att delta i Jordbruksverkets samrådsorgan för konsumentfrågor. Jordbruksverket ska inte bara verka för att stärka svenskt jordbruks konkurrenskraft utan också medverka till konsumentnytta. Frågor som behandlas i rådet kan röra hållbarhetsfrågor, mat och miljö, klimatfrågor, köttkonsumtionen och landsbygdsutveckling. Alla dessa frågor har bäring på Vi Konsumenters prioriterade frågor och det ska bli intressant att få delta i diskussionen. I rådet finns också Sveriges Konsumenter, Konsumentföreningen Stockholm, Medveten konsumtion, Naturskyddsföreningen, Miljöstyrningsrådet, Svenska kyrkan och SIOS.

Fler Nyheter

fredag 17 april 2020
Digitalt årsmöte 21 april
söndag 26 januari 2020
Nytt år
tisdag 17 december 2019
Årets hållbarhetskock