Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Inbjudan till årsmöte 17 april 2018

Välkomna till Vi Konsumenters årsmöte på Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien, Drottninggatan 95 B, Stockholm!

Handlingar till årsmötet kan du hitta här på www.vikonsumenter.org under fliken om oss, årsmöte 2018. Själva årsmötet börjar kl 18.00. Efter mötet bjuder vi på goda läckerheter och dryck. Anmäl deltagande till gunnela.stahle@vikonsumenter.org

Årsmötesseminarium 17 april kl 17.00 på KSLA.

I år har vi glädjen att lyssna och prata med vetenskapsjournalisten Jenny Jewert. Jenny var redaktör för boken ”Varning för maten – om hur något viktigt har blivit livsfarligt”. Boken är en antologi som tar upp vår relation till mat från ett kulturellt och värderingsmässigt perspektiv. Den rekommenderades av Ingalill i Gokväll den 6 februari. Jenny är journalist med fokus på miljö, vetenskap och politik. Man har kunnat läsa hennes intressanta krönikor i bl a DN, SvD och många miljöskrifter.

Till dig som ännu inte betalt medlemsavgiften för 2018 vill vi påminna om detta. Ditt stöd till vår verksamhet behövs! Årsavgiften är 200 kr – och kan betalas till plusgiro 41 80 03-0 eller swishas till 123 345 1804. (Glöm inte att ange ditt namn!) Om vårt arbete kan du läsa på hemsidan www.vikonsumenter.org. Där kan du också ge uppgifter om adress m m. Klicka på bli medlem.

Varmt välkomna!

Styrelsen för Vi Konsumenter