Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter.

Hedersledamot i KSLA – Vi gratulerar vår sekreterare Christina Möller

lördag 13 december 2014

Kungliga Skogs- och Lantbruksakademien, KSLA, utsåg den 11 november Christina Möller till hedersledamot. Beslutet följdes av en varm applåd.

Christina har en lång karriär i KSLA. Hon har bl a varit ordförande i kommittén för mat och folkhälsa. Dessutom har hon aktivt medverkat  i att ordna en mängd intressanta seminarier och studieresor och utformat menyn på akademiens årliga  högtidssammankomst den 28 januari. Det var Christina och jag som 2007 protesterade mot nedläggning av föreningen Vi Konsumenter. Sedan 2007 är Christina sekreterare i föreningen. Hon är fantastisk med att fixa det mesta från talare, lokaler och våra fantastiska husmanstapas till årsmötet. Kom och njut den 21 april!

Gunnela

Ordförande, tillika hedersledamot i KSLA sedan 2011.